Bedrijf

Scheepswerf Bijlsma

Missie en visie

Onze missie is het optimaal realiseren van de bouw van grote en kleine schepen voor een zo groot mogelijk werkveld. Wij houden van uitdagingen en willen graag meewerken aan een betere en duurzamere maritieme wereldwijde infrastructuur. 

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en willen dat graag met ons familiebedrijf uitstralen. Daarnaast zijn wij erg gericht op onze hands-on mentaliteit en korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn echte vakmensen, flexibel en weten van aanpakken. Kwaliteit is onze prioriteit en dit kunnen we samen met ons sterke team waarmaken.

Duurzaam en innovatief

Wij zetten onze technische kennis in om bij te dragen aan duurzaamheid op een innovatieve manier. Zo passen wij duurzame technieken toe in onze schepen zoals:

  • Het inzetten van batterijpakketten als alternatief voor fossiele brandstoffen;
  • Het inzetten van slimme configuraties ten behoeve van energiebesparing;
  • Het gebruik van koelwater ten behoeve van energiebesparing;
  • Het gebruik van duurzame energie voor de consumptie door accommodaties aan boord.
Mensen klappen bij feestelijke gebeurtenis in de hal van scheepswerf Bijlsma
Laswerkzaamheden in de hal van scheepswerf Bijlsma

CERTIFICERING

Scheepswerf Bijlsma werkt overeenkomstig aan normen en keurmerken zoals, TUV, ASME, AWS, Lloyds en Euronorm. De lasmedewerkers zijn gecertificeerd, lasmachines gekalibreerd en NEN 3140 gekeurd. De organisatie werkt onder ISO 9001. Er wordt gewerkt met ISO 3834-2. Uitbreiding van certificering is vanzelfsprekend mogelijk.

Portret van Tjeerd Wiebe Bijlsma

Tjeerd Wiebe Bijlsma

Portret van Agnes Bijlsma

Agnes Bijlsma