Aanbod

Wij bouwen schepen van hoge kwaliteit en leveren daarmee duurzame oplossingen.

Icoon Scheepswerf Bijlsma nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij bouwen vissersschepen, offshore-schepen, pontons en accommodaties, sleepboten, baggerschepen, passagiersschepen en werkschepen. De projecten worden gerealiseerd in eigen beheer op onze eigen locatie. Daarnaast werken wij op locatie aan grote projecten.  Ons team heeft hiervoor compleet ingerichte, mobiele werkplaatscontainers tot zijn beschikking.

Icoon Scheepswerf Bijlsma casco

Casco en sectiebouw

Voor de bouw van grote projecten staan wij aan de basis door het bouwen van verschillende casco’s en secties. Onze casco’s en secties worden geleverd aan conversieprojecten en nieuwbouwprojecten op andere werven. Wij zetten daartoe onze expertise van staalbouw in om complexe projecten te ondersteunen.

Icoon Scheepswerf Bijlsma conversie

conversie en refit

Door conversie en refit transformeren wij oude schepen voor vernieuwde werkzaamheden . Met hergebruik van materialen dragen wij bij aan een circulaire economie  en een duurzamere maritieme sector. Onze scheepswerf bouwt mee aan verschillende conversieprojecten door het hele land.

Icoon Scheepswerf Bijlsma specials

Specials

Wij passen onze expertise in staal toe bij het ontwerpen en bouwen van complexe constructies. De complexe ontwerplijnen van schepen zetten wij in bij de bouw van vormen zoals kunstwerken en constructies.

Logo Bijlsma Wartena
Logo Bijlsma Shipyard
Logo Bijlsma Shipbuilding
Logo Bijlsma Marine Services